Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

GOUVERNEURSTHEATER  

     Om te janken zo mooi - Elke Vierveijzer     zaterdag 28 oktober 2017 

 OM TE JANKEN ZO MOOI

Elke Vierveijzer is geen onbekende voor Heusden. Zij trad al twee keer op in Theater tussen de Schuifdeuren. Nu staat zij in het Gouverneurstheater met een ode aan Maarten van Roozendaal.

Het is een indrukwekkende voorstelling van een jonge vrouw met een prachtige stem die je diep weet te raken. Met haar ode aan Maarten van Roozendaal heeft zij de publieksprijs van het RABO Talenten concours 2016/2017 gewonnen!

Elke Vierveijzer zingt, met aan de piano Michiel Wetzer, een selectie uit de mooiste liederen van een man die de kunst van het lied als geen ander verstond: Maarten van Roozendaal. Niet om te vervangen, maar om de liederen levend te houden. Van 'Alsof er niets is gebeurd' tot 'Het te late einde' en van 'Mooi' tot 'Red mij niet'.

Maarten van Roozendaal (1962-2013) kon als geen ander in één lied een hele wereld oproepen. Prachtig teksten: ironisch, scherp geestig, ontroerend – volle akkoorden op de piano en gezongen met zijn karakteristieke rauwe stem.

Voor deze voorstelling reserveert u kaarten van          € 19,50 via kaarten@muzevandegouverneur.nl.  Aanvang 20.30 uur.                                                 Het Gouverneurscafé is vanaf 19.45 uur geopend.

  

 

 

 

 

 

V