Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

GOUVERNEURSTHEATER 

            So long - Ernest Beuving     

 donderdag 14 december 2017  

Ode aan Leonard Cohen: So long

Misschien herinneren we ons nog het cabareteske optreden van Ernest Beuving in “Klap van de Korenmolen”. Ouderwets cabaret! Nu tapt Ernest uit een ander vaatje, want hij brengt een ode aan Leonard Cohen. Uiteraard op zijn eigen humorvolle wijze, maar vooral met bewondering voor de diepe wijsheid die in ieder lied van deze grote singer-songwriter schuilt.

Ernest Beuving wordt deze keer vergezeld van twee zangeressen en een gitarist. Het is een try-out, met andere woorden, hij wil ons laten zien waarmee hij bezig is.                  

De voorstelling is dus nog niet helemaal af. Daarom mogen wij de entreeprijs verlagen naar € 17,50.

Op 11 november 2016 hoorde de wereld: “Met diepe droefheid melden wij dat de legendarische dichter, songwriter en artiest Leonard Cohen is overleden. Daarmee hebben we
 één van de meest vereerde en visionaire muzikanten verloren.” Cohen was bij het grote publiek vooral bekend van de nummers Halleluja, Suzanne en So long Marianne.

Voor deze try-out reserveert u kaarten van € 17,50 via kaarten@muzevandegouverneur.nl.  Aanvang 20.30 uur. Het Gouverneurscafé is vanaf 19.45 uur geopend.