Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

GOUVERNEURSTHEATER 

 

                 Scherzando - Jordy Sanchez                       zaterdag 10 februari 2018    

 Scherzando

Of u nu op de eerste of de laatste rij zit, u maakt altijd deel uit van de voorstelling''. Jordy creëert samen met het publiek een bijzonder moment. Dat is voor hem de magie van het theater.' Als hij gaat improviseren en de interactie opzoekt, is hij op zijn best.''

Mensen plotseling betrekken bij de voorstelling, genieten van de ongemakkelijkheid en met weinig middelen binnen korte tijd het publiek mee krijgen in een totaal andere wereld, waar iedereen écht deel van uitmaakt; daar ligt het plezier. Omdat het publiek als geheel of enkele individu een grote rol krijgt, is iedere voorstelling een andere ervaring. Spannend voor het publiek én voor Jordy!

Jordy Sanchez heeft al driemaal in Theater tussen de Schuifdeuren opgetreden. Het wordt dus hoogtijd dat hij in het Gouverneurstheater staat met een avondvullend programma.

Voor deze voorstelling reserveert u kaarten van € 19,50; kinderen 8-15 jaar € 15,00 via kaarten@muzevandegouverneur.nl.   Aanvang 20.30 uur. Het Gouverneurscafé is vanaf 19.45 uur geopend.