Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

GOUVERNEURSTHEATER 

         Muziek! - Marjolein Meijers                   zaterdag 24 maart 2018   

Muziek!

 Wanneer je als muzikant al 40 jaar op de planken staat en van die  40 jaar al 30 jaar theatervoorstellingen met muziek maakt, moge duidelijk zijn dat MUZIEK! niet zomaar eigen liedjes zijn maar ook een persoonlijk en muzikaal verhaal in haar moedertaal.

Nadat zij ooit de vrouwelijke helft van het theaterduo “De Berini’s” was, is Marjolein solo gegaan. Ondersteund door multi-instrumentalisten Walter en Onno Kuipers, komt zij met een muzikale theater-voorstelling die aanstekelijk, verrassend en humoristisch is. Dus zoals wij Marjolein kennen, altijd met een Rotterdamse tongval, een vette knipoog en een dikke lach!

Voor deze voorstelling reserveert u kaarten van € 19,50 via kaarten@muzevandegouverneur.nl.   Aanvang 20.30 uur. Het Gouverneurscafé is vanaf 19.45 uur geopend.   

Marjolein Meijers neemt u mee op muzikale wereldreis. Vanuit Rotterdam gaat deze reis via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. ‘Muziek!’ staat niet alleen bol van prachtige muziek maar zit eveneens vol vrolijke en ontroerende verhalen.