Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

 

Happy Hour Concert: zondag 25 februari  

         Jazz met Robert van der Padt

Pianist en componist Robert van der Padt is iemand die niet stil kan zitten. Dit grote talent was de afgelopen jaren betrokken bij het kwartet van zangeres Esther van Hees. Hij speelde met o.a. Eric Vloeimans en Yuri Honing. Daarnaast was hij met het Sena Nationaal Jeugd Jazz Orkest te zien op North Sea Jazz Festival. Van alle markten thuis en ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al een bak aan ervaring: een aanrader voor elke jazzliefhebber! Na zijn bachelor te hebben afgerond in Utrecht onder leiding van o.a. pianist Bert van den Brink, behaalde hij zijn master aan het Tilburg Fontys Conservatorium waarbij hij een 9,5/10 ontving voor zijn afstudeerconcert.

"Toen ik jazz studeerde, voelde ik me altijd op een bepaalde manier los gekoppeld van de traditie. Het is muziek die in het verleden is gemaakt; gemaakt in een andere cultuur. Wat Europese Jazz opvallend maakt is onze klassieke achtergrond, waardoor onze jazz meer lyrisch is, het is meer melodie en harmonie gericht in vergelijking met de groove gerichte zwarte Amerikaanse muziek. Maar de muziek van vandaag gaat helemaal over geluid, energie, productie en elektronica. De combinatie van deze twee elementen was de uitdaging, ook al lijken ze in het begin tegenstellingen."

 Muziek zegt veel meer dan woorden. Het beste is om gewoon te komen luisteren naar het solo concert van Robert van der Padt dat op zondag 25 februari om 16.00 uur begint in Gouverneurshuis. Kaarten van € 12,50 (incl. een drankje) zijn te reserveren via kaarten@muzevandegouverneur.nl of verkrijgbaar aan de zaal.

 

 THEATER TUSSEN DE SCHUIFDEUREN          JAARLIJKS TWEEDAAGS HEUSDENS THEATERFESTIVAL VRIJDAG 13 & ZATERDAG 14 APRIL 

Alweer voor het zevende jaar brengt Theater tussen de Schuifdeuren cabaret, toneel en muziek in de huiskamers. Dit jaar zijn we er weer in geslaagd om voor beide dagen gelijkwaardige programma’s te presenteren. De locaties blijven nog even geheim.
U kunt er zeker van zijn dat u het echte huiskamer-theater-gevoel (wederom) zult ondergaan. Op die manier kunt u van even unieke als intieme optredens genieten en bovendien kennis maken met de (andere) bewoners uit Heusden en omgeving.

En zeg nu zelf: Wat is er nu leuker dan gluren bij de buren?EEen aantal artiesten van Theater tussen de Schuifdeuren heeft prijzen weggesleept op verschillende cabaretfestivals. Sommigen hebben een eigen theatershow waarmee ze in het hele land optreden. Anderen behoren tot het aanstormend talent, dat nog een plaatsje in de theaterwereld moet veroveren. Wij als organisatoren prijzen ons gelukkig dat wij hen een podium kunnen geven bij Theater tussen de Schuifdeuren.

Voor € 27,50 zit u eerste rang! Een Vriend van de Gouverneur betaalt            € 22,50 voor het eerste een kaartje.        Er zijn 120 kaartjes per avond!

VOOR MEER INFORMATIE: 

WWW.THEATERTUSSENDESCHUIFDEUREN.NL