Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

                                                   

 


NIEUWE GEZICHTEN                                               Het team van de Muze van de Gouverneur is uitgebreid met Thea Peters, Jan Willem Rodenburg en Toni den Riet.

Thea Peters                                      Jan Willen Rodenburg                    Toni den Riet

Thea gaat Tak van der Most helpen met logistiek en administratie. Jan Willen zal Ron van der Most bijstaan bij scouting van artiesten en musici, optredens begeleiden en (zeer belangrijk) sponsors werven. En Toni zal als technisch leider van de Muze optreden (deed dit afgelopen jaar ook al en met succes).             

Met dit team gaat Muze van de Gouverneur met vertrouwen de toekomst tegemoet. Op alle fronten is continuïteit gewaarborgd, voor nu en in de toekomst.

 Zo doen wij dat hier Welkom in ‘de Gezelligstraat ZATERDAG 30 SEPTEMBER       

In de “Gezelligstraat” is het zeker gezellig, maar er komen daar ook ernstiger zaken voorbij. Zaken die in een straat nu eenmaal kunnen plaatsvinden zoals de participatiesamenleving, dementie, racisme… Piepschuim brengt die zaken niet zwaarwichtig, maar met een knipoog. ‘Zo doen wat dat hier’ heeft de sfeer van ouderwets cabaret, maar dan met veel energie, muzikaliteit en vooral kolderieke humor. Cor Burger (op gitaar) en Robbert Koekoek (de beste muzikant op saxofoon, klarinet en cajon) vormen inderdaad een energiek muzikaal duo dat een vijf-sterren cabaretesk muziektheater brengt. Want ‘Zo doen we dat hier’ gaat over jou, over mij, over ons dus. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier. Gezellig!

 

Voor deze voorstelling in het Gouverneurstheater reserveert u kaarten van € 19,50 via kaarten@muzevandegouverneur.nl  Aanvang 20.30 uur. Het Gouverneurscafé is vanaf 19.45 uur geopend.  

 
5