Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

VRIENDEN VAN DE GOUVERNEUR

 

De Vrienden van het Gouverneurshuis en de Vrienden van Theater tussen de Schuifdeuren zijn per 1 januari 2017 samengegaan als Vrienden van de Gouverneur. Het betekent dat de contributie wordt gelijkgeschakeld. Anders gezegd, Vrienden van het Gouverneurshuis en Vrienden van Theater tussen Schuifdeuren betalen als Vrienden van de Gouverneur voor hun lidmaatschap         € 25,= per jaar per persoon, maar worden beide partners lid dan betalen zij samen slechts € 40,= per jaar. 

                           Het Vriendenjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december.

De korting van € 5,= voor het eerste kaartje voor Theater tussen de Schuifdeuren is voor alle Vrienden van de Gouverneur van kracht. Bovendien betalen Vrienden van de Gouverneur een lagere entreeprijs voor ‘Lezingen die ertoe doen’ en kan een Vriend gratis aanwezig zijn bij de eindexamen voorstellingen van vierdejaars studenten van de Koningstheateracademie in een Heusdense huiskamer. (Informatie hierover volgt t.z.t.). Steun daarom onze culturele activiteiten, zodat u er (weer) een jaar plezier van kunt hebben. 

Wanneer u via info@muzevandegouverneur.nl of via vrienden@gouverneurshuis.nl aangeeft Vriend van de Gouverneur te willen worden, ontvangt U binnen een aantal dagen per mail een bevestiging van uw aanmelding. In deze mail staat tevens vermeld hoe u uw Vriendendonatie kunt overmaken.                 Na ontvangst van de donatie krijgt u uw Vriendennummer en kunt u daarmee profiteren van alle voordelen.