Muze van de Gouverneur

culturele activiteiten in Heusden Vesting

THEATER TUSSEN DE SCHUIFDEUREN 

  THEATERFESTIVAL IN HEUSDEN VESTING

                         vrijdag 13 april 2018Lander Severins is een zeer talentvolle Vlaming die in 2018 hoopt af te studeren aan Koningstheateracademie. Met zijn cabaretvoorstelling ‘maanlander’. Geheel per ongeluk belandde LEMS-1963-4 maanlander op Aarde, een jaar lang reisde hij door de wereld en keek naar toevallige plekken waar hij toevallig belandde door toevallige coördinaten, keek hij naar de mensen en naar kevers en nu doet LEMS zijn verhaal.Marie van der Velde is nog jong maar met een onmiskenbaar talent voor zang. Het wordt tijd dat zij wordt ontdekt. En dat is nu precies wat Theater tussen de Schuifdeuren graag doet: Jong talent de kans geven zich te presenteren. Zij is inmiddels toegelaten tot het Conservatorium in Arnhem.

Muzikaal en komisch talent Michèlle Schimscheimer studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam en studeert dit jaar af aan de Koningstheateracademie. Zij brengt absurd getinte vertellingen en eigenzinnige liederen op piano. Ze troost en ontregelt, is kwetsbaar en meedogenloos in een zoektocht naar romantiek en echtheid die soms wat verloren lijkt in onze tijd.Klassiek bij Theater tussen de Schuifdeuren met Arrianne Schipper op harp.  Zowel solo als in combinatie met een ander instrument is de muziek die Arrianne maakt een genot om naar te  luisteren. Arrianne brengt heel verschillende muziekstukken op een eerlijke, oprechte manier waardoor haar harpspel je als ‘muziek in de oren’ klinkt!   

Voor deze voorstellingen reserveert u kaarten van € 27,50  (of als Vrienden van de Gouverneur € 22,50) via kaarten@muzevandegouverneur.nl of via het bestelformulier op deze site of die op de website www.theatertussendeschuifdeuren.nl  Aanvang 19.15 uur.